Vi är Starcycle

Starcycle är den trygga och pålitliga helhetsleverantören för privatpersoner och företag.

Vi startade 2013 med en idé inom återvinning och återanvändning med miljö i fokus. Med starkt driv och envishet har vi vuxit och etablerat oss på marknaden. Vi har gått från att erbjuda enstaka tjänster till att bli en helhetsleverantör inom bortforsling, städ, transport och montage.

Nöjda kunder

Vi är otroligt stolta över att våra kunder gång på gång bekräftar det vi alltid strävar efter – att de känner vårt personliga engagemang och vår höga service. Att vi är en av de företag med högst kundbetyg på den oberoende jämförelsesajten reco.se talar sitt tydliga språk.

Har anlitat Starcycle ett flertal tillfällen då jag samordnar stora företags flyttar. Samarbetet har alltid löpt smidigt, med driv och alltid med glatt humör. Otroligt proffsigt gäng som varmt kan rekommenderas – Jeanette B, omdöme från Reco.se

Stark teamkänsla

En stor och viktig del i vår företagskultur och som också gör att vi når framgång är vårt sammansvetsade team. Både på kontoret och ute på fältet finns glädje och engagemang att ge våra kunder den bästa servicen.

Stark teamkänsla och högt i tak gör att personalen mår bra och det lyser igenom till våra kunder. Vi jobbar med service och vårt fokus är att ge kunderna den höga servicen som de förtjänar.  – Marcus Hedin, VD Starcycle

Resan fortsätter

Trots att vi gjort en fantastisk resa hittills strävar vi efter att bli ännu bättre och växa oss ännu större. Vårt mål är att bli den självklara leverantören inom bortforsling, städ, transport och montage.

Marcus Hedin, VD för Starcycle, vann nomineringen Årets Nyföretagare 2015 i Sollentuna Kommun.

Miljö i fokus

Det är inte bara kunderna vi sätter i fokus utan miljön är en stor och viktig del i vårt arbete. Vi arbetar dagligen med att planera vårt arbetssätt så att så lite som möjligt hamnar på tippen. Den gamla soffan eller byrån kan glädja någon annan.

Vårt miljötänk är alltid i fokus. Så lite som möjligt ska hamna på tippen, därför försöker vi se till att sakerna kan glädja någon annan. – Christoffer Sobieraj, Arbetsledare

Samarbetspartners

Damando - Auktoriserad redovisningsbyrå

I ett förtroendefullt och nära samarbete hjälper vi ditt företag med er ekonomi, med allt ifrån löpande bokföring, fakturering, löner till bokslut osv. Givetvis efter ditt behov. Vi ger er tid att fokusera på det ni är bäst på, så gör vi det vi är bäst på!

Rekryteringskonsulten

Tack vare 15 års erfarenhet av rekrytering i olika
branscher kan vi snabbt sätta oss in i våra kunders olika situationer och behov. Genom att hålla en tydlig dialog, arbeta effektivt och leverera hög kvalité säkerställer vi en professionell och framgångsrik process för alla parter.

elbyggarna-starcycle

Elbyggarna

Vi är ett elinstallationsföretag som förutom gör ett proffsigt jobb, även kommer i tid, tar av oss skorna och städar efter oss.

melodyflowers-starcycle

Melody Flowers

Melody Flowers är din blomsterbutik för alla tillfällen! Vi får ert fötetag att blomstra, litet som stort.

stadgiganten-starcycle

Städgiganten

Städgiganten AB har ett brett tjänsteutbud och åtar oss uppdrag från både privatpersoner och företag i Stockholmsområdet. Vi utför hemstädning, kontorsstädning, byggstädning, trappstädning etc. Vår målsättning är att ha 100% nöjda kunder.

EVIGHETEN Begravningsbyrå

Bosse Eriksson är begravningsentreprenör sedan 1992 och har hjälpt många familjer i Märsta, Sigtuna och Uppsala.

Fru Bohlin

Fru Bohlin tar fram inredningsförslag för hela din bostad. Från idé till färdigt resultat. De hjälper dig med ny planlösning, detaljerade köks- och badrumsritningar, ytskikt, möbel- och textilförslag och färgsättning.

arbetsbil-starcycle

Arbetsbil

Arbetsbil Stockholm har försett arbetsbilar, tjänstebilar och lånebilar till företag och privatpersoner sedan 1999. Din Trygghet i Vår Erfarenhet.

JF Bildekor

Vi utför helfoliering, loggning och inredningsdekor. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen och har varit med sedan man började helfoliera bilar i Sverige. Vi har certifikat och intyg för att försäkra våra kunder om högsta kvalité och kunskap. Vi står beredda för nästa projekt!

Icedor Digital Produktion

Icedor Digital Produktion

Producerar webb, appar och design samt verkar inom digital projektledning. En liten byrå med mångårig erfarenhet och högkvalitativa produktioner. Med ett stort nätverk verkar de som spindeln i nätet för att ta fram det bästa resultatet och få er att se bra ut.

Lejonmedia

Lejon Media Gruppen AB

Lejon Media är en one-stop-shop där vi erbjuder bolag hjälp med deras varumärkesbyggande kommunikation på ett effektivt och kreativt sätt i det nya medielandskapet.

Begravningsbyrån Humana

Humana är en privatägd, modern och vänlig byrå med fokus på personligt engagemang och service. Vi arrangerar begravningar i hela Storstockholm.

Låt oss kontakta dig