Starcycle AB ska nu förstärka sin personalstyrka.
Vi söker en engagerad och driven säljare.

Starcycle AB blev utnämnt till årets nystartade företag 2015 i Sollentuna kommun. Med en hög servicegrad och ett personligt bemötande har Starcycle AB snabbt fått ett gott rykte och utför bl. a. bortforsling, tömning av både bohag och lokaler, återvinningstjänster för kontor och enklare montagearbete. Vi är 9 st anställda i dagsläget och belägna i Sollentuna (letar dock nya lokaler att växa i).

Är du den person vi söker?
Vi söker en person som har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Som har ett gott bemötande men samtidigt vet hur man kommer till avslut.
Du kommer få en ganska fri roll vilket sätter höga krav på att du är strukturerad och tar egna intiativ. Ha kunskap och erfarenheter från små men också större affärer. Vara duktig på att bygga långsiktiga relationer.

Eftersom vi ännu är ett ungt bolag så kommer du komma in i ett tidigt skede. Vilket ställer höga krav på dig men också möjligheten att få vara med och utveckla företaget. Att vara med på resan när vi växer skapar utrymme för att få mer ansvar med tiden om så önskas.

Låter detta intressant och du tror dig vara rätt person för oss så skicka in en ansökan till jobb@starcycle.se

Mer information om oss finns på vår hemsida www.starcycle.se eller ring till vår VD Marcus Hedin på 0735-291731

Länk till Facebookinlägget