LOKALVÅRDARE SÖKES

24jul 2017

Vi fortsätter att växa och behöver förstärka vårt team inom städning. Vi söker därför en eller flera lokalvårdare. Som lokalvårdare kommer du jobba tätt med vår städledare och tillsammans eller enskilt utföra städuppdragen.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare utför du alla typer av städuppdrag; allt från hem-, flytt- och kontorsstädning till dödsbo-, trapp- och entréstädning.

Profil
Som person ska du ha ett brinnande intresse för service och städning. Du ska trivas att arbeta självständigt och gilla att ge det lilla extra. Du ska vara noggrann, effektiv och lyhörd gentemot kundens önskemål.

Varför ska du välja oss?
Du får tillgång till all utrusning du behöver för att utföra städningarna. Din roll kommer vara flexibel och du kommer arbeta både självständigt och i grupp. Genom en anställning hos oss på Starcycle blir du del i ett härligt team med högt i tak och stark teamkänsla. Vi på Starcycle är idag 9 st anställda och ett snabbt växande företag med många nöjda kunder.

Övrig information
Krav är att du ska ha B-körkort, ha minst 2 års erfarenhet av städning samt goda kunskaper i det svenska språket. Meriterande är om du kan kommunicera på engelska då vi har engelsktalande kunder.

Tillträde och lön
Tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse.

Intresserad?
Skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@starcycle.se.
Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringsansvarig Johanna Haapanen via mail: johanna@starcycle.se eller via telefon: 08-400 253 72