Montering

Montering för privatpersoner i Stockholm

Ska du flytta och behöver montera ner inredning? Har du köpt möbler som ska monteras ihop? Ska klädkammaren få en makeover med förvaringssystem som ska monteras upp? Oavsett vad för typ av montering du behöver hjälp med ordnar vi det åt dig. Vi monterar i hela Stockholms län med omnejd.

Nedmontering vid flytt

I varje hem finns många hyllor, bokhyllor och annan inredning som ska monteras ner vid exempelvis en flytt. Det är nog med att flytta och rådda kring det samtidigt som att allt ska monteras ner. Låt oss ordna både med flytten och monteringen. Du slipper lägga dyrbar tid på detta och vi ser till att allting flyter på smidigt.

Nedmontering vid dödsbotömning

Vid tömning av dödsbo eller bohag kan vi självklart montera ner inredning som sitter på väggarna. Låt hyllplan, inredning i klädkammare eller liknande sitta kvar så ordnar vi med det när vi tömmer dödsboet eller bohaget.

Montering av möbler och inredning

Vem har inte köpt på sig IKEA-möbler och blivit gråhårig av otaliga instruktioner och fel antal skruvar? Köpt all inredning till ELFA-system och planerar att göra om i klädkammaren? Lägg din energin på något kul istället så ordnar vi med ihopmonteringen av möbler och annan inredning. Vår erfarna personal hjälper mer än gärna till att skruva, fixa och montera.

Boka montering redan idag!

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Offertförfrågan

Bortforsling + montering = så självklart!

Anlitar du oss för bortforsling av din gamla garderob, varför inte låta oss montera ihop den nya? Vår styrka är att vi finns till ditt förfogande genom hela kedjan. Anlita inte två eller fler leverantörer när en räcker för allt du vill ha hjälp med. Sluta göra tidskrävande saker själv och låt oss, en helhetsleverantör med gott rykte, underlätta för dig vid exempelvis flytt och dödsbotömning i Stockholm.

monteringpivatperson

Bilden visar montering av ELFA-system hos en av våra kunder

Låt oss kontakta dig