Dödsbo och bohagstömning - värdering, tömning & städning

Dödsbo eller bohagstömning

– vi tar hand om allt

Dödsbotömning, bohagstömning eller nära anhörigs flytt till äldreboende är påfrestande och svårt. Många beslut ska tas och var börjar man? Vi på Starcycle har lång erfarenhet av helhetslösningar inom dödsbo- och bohagstömningar. Vi har ett nära samarbete med Stockholms Auktionsverk och kan värdera dödsbo, tömma dödsbo och tömma bohag i Stockholm, Uppsala, Enköping och Västerås.

Låt oss vara med hela vägen – Helhet ger trygghet

Vi hjälper till med allt:

 • Värdering
 • Tömning och bortforsling
 • Magasinering
 • Transport
 • Städning

Du bestämmer själv om du anlitar oss för hjälp med enstaka tjänster eller om vi ska vara med dig hela vägen och ordna med allt. Fördelen med att välja oss är att du som anhörig får hjälp med allt och endast behöver ha ett företag att ringa genom hela kedjan. Behöver du hjälp med dödsbo i Stockholm eller någon annan ort så tveka inte att kontakta oss redan idag.

 • Snabb återkoppling
 • Personligt kontakt genom hela uppdraget
 • Tydlig offert (inga dolda avgifter)
 • Pålitligt företag med stor erfarenhet av tömningar
 • Vi skänker så mycket vi kan till välgörenhet

Vi brinner för människa och miljö

Utöver fokus på att göra dig som kund nöjd är miljön ett av våra stora fokus. Vi återanvänder sakerna som vi forslar bort så att så lite som möjligt ska hamna på tippen. Vi har nära samarbeten med exempelvis kvinnojourer, secondhandbutiker och andra ideella föreningar som jobbar aktivt med familjer i kris och fattigdom. Vi brinner för att göra miljön och människor glada genom att skänka sakerna till bättre behövande eller se till att det återanvänds på annat sätt.

Dödsbo i Stockholm, Uppsala, Enköping och Västerås, Norrort

Vi är belägna i Sollentuna, norr om Stockholm och är, förutom i hela Stockholms län, även verksamma att tömma dödsbo i norrort, tömma dödsbo i Uppsala, tömma dödsbo i Enköping och tömma dödsbo i Västerås. Behöver du hjälp med dödsbo i Stockholm eller någon av våra andra städer vi verkar i så tveka inte att ringa oss redan idag!

Vi har ett nära samarbete med Stockholms Auktionsverk

dodsbo-starcycle

Boka tömning redan idag!

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information. Du kan även mail till oss på info@starcycle.se

Offertförfrågan

bohagstömning
 1. Kostnadsfritt personligt möte

  Vi träffas på adressen för ett kostnadsfritt personligt möte och värdering av bohaget. Vi samarbetar med Stockholms Auktionsverk och kan erbjuda värdering av bohaget.

 2. Offert och order

  Kort efter vårt möte skickas en offert till er. Väljer ni oss som er leverantör skickas en order ut. Ni kan på så sätt känna er trygga med vad vi kommit överens om.

 3. Uppdraget utförs

  På avtalad dag och tid kommer vi till bohaget och tömmer och transporterar bort det vi kommit överens om.

 4. Transport och magasinering

  Ni kan få hjälp med att transportera saker från bohaget till en annan plats och/eller låta oss magasinera det ni vill spara eller inte orkar gå igenom just nu.

 5. Städning

  Som en sista del i vår helhetslösning kan vår duktiga städpersonal utföra städningen när bohaget är tömt.

Klicka här för att öppna sorteringsguiden i ett utskriftsvänligt format.

Klicka här för att få mer information om miljöfarligt avfall.

Låt oss kontakta dig