Dödsbo i Stockholm

Tömning av dödsbo Stockholm med omnejd

– vi tar hand om allt

Tömning av dödsbo, bohagstömning eller nära anhörigs flytt till äldreboende (äldreflytt) är påfrestande och svårt. Många beslut ska tas och var börjar man? Vi på Starcycle har lång erfarenhet av helhetslösningar inom dödsbotömning och bohagstömningar. Vi har ett nära samarbete med Stockholms Auktionsverk och kan värdera dödsbo, tömma dödsbo och tömma bohag i Stockholm och närliggande orter.

Låt oss vara med hela vägen – Helhet ger trygghet

Vi hjälper till med allt:

 • Värdering
 • Tömning och bortforsling
 • Magasinering
 • Transport
 • Städning

Du bestämmer själv om du anlitar oss för hjälp med enstaka tjänster eller om vi ska vara med dig hela vägen och ordna med allt. Fördelen med att välja oss är att du som anhörig får hjälp med allt och endast behöver ha ett företag att ringa genom hela kedjan. Behöver du hjälp med dödsbo i Stockholm eller någon annan ort så tveka inte att kontakta oss redan idag.

 • Snabb återkoppling
 • Personligt kontakt genom hela uppdraget
 • Tydlig offert (inga dolda avgifter)
 • Pålitligt företag med stor erfarenhet av tömningar
 • Vi skänker så mycket vi kan till välgörenhet

Vi brinner för människa och miljö

Utöver att göra dig som kund nöjd är miljön ett av våra stora fokus. Vid en flytt återanvänds ofta sakerna som vi forslar bort från ett dödsbo för att så lite som möjligt ska hamna på tippen. Vi har nära samarbeten med exempelvis kvinnojourer, secondhandbutiker och andra ideella föreningar som jobbar aktivt med familjer i kris och fattigdom. Med detta visar vi att vi brinner för att göra miljön och människor glada genom att skänka sakerna till bättre behövande eller se till att det återanvänds på annat sätt.

Vi är belägna i Kista, norr om Stockholm och är, förutom i hela Stockholms län, även verksamma att tömma dödsbo i norrort, tömma dödsbo i Uppsala, tömma dödsbo i Enköping och tömma dödsbo i Västerås. Om du behöver hjälp med dödsbo i Stockholm eller någon av våra andra städer vi verkar i så tveka inte att ringa oss redan idag!

Vi har ett nära samarbete med Stockholms AuktionsverkVälkommen att kontakta oss om du är i behov av att tömma och städa ett dödsbo i Stockholm.

dodsbo-starcycle

Stor erfarenhet av att tömma och städa dödsbon & bohagstömning

När allt det administrativa är klart kring ett dödsbo så återstår det tunga arbetet att städa ur och tömma bostaden. Vi har varit i branschen länge och vet hur tungt det är att börja röja i bostaden där en nära och kär har bott. Ju närmare man är den avlidne, desto svårare kan det vara att rota bland tillhörigheterna.

Känner du att du och dina närmaste inte har ork eller möjlighet att tömma bostaden så kan ni med gott samvete lämna över arbetet till oss. Vi tar hand om alla de praktiska göromål som är nödvändiga – vi är erfarna när det handlar om att tömma och städa dödsbo i Stockholm. Du är välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp eller mer information.

Boka tömning av dödsbo redan idag!

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information. Du kan även mail till oss på info@starcycle.se

Offertförfrågan

bohagstömning
 1. Kostnadsfritt personligt möte

  Vi träffas på adressen för ett kostnadsfritt personligt möte och värdering av bohaget. Vi samarbetar med Stockholms Auktionsverk och kan erbjuda värdering av bohaget.

 2. Offert och order

  Kort efter vårt möte skickas en offert till er. Väljer ni oss som er leverantör skickas en order ut. Ni kan på så sätt känna er trygga med vad vi kommit överens om.

 3. Uppdraget utförs

  På avtalad dag och tid kommer vi till bohaget och tömmer och transporterar bort det vi kommit överens om.

 4. Transport och magasinering

  Ni kan få hjälp med att transportera saker från bohaget till en annan plats och/eller låta oss magasinera det ni vill spara eller inte orkar gå igenom just nu.

 5. Städning

  Som en sista del i vår helhetslösning kan vår duktiga städpersonal utföra städningen när bohaget är tömt.

Klicka här för att öppna sorteringsguiden i ett utskriftsvänligt format.

Klicka här för att få mer information om miljöfarligt avfall.

Låt oss kontakta dig