NOMINERA ÅRETS NYFÖRETAGARE! Starcycle’s VD Marcus Hedin vann Årets Nyföretagare 2015 i Sollentuna Kommun, nu kan det bli din tur att ta emot priset som ett kvitto på innovation och drivkraft.

Marcus Hedin är en av jurymedlemmarna för att utse Årets Nyföretagare 2017 i Sollentuna Kommun. Vänta inte utan anmäl dig eller någon du känner redan idag!

Här nedan kan du läsa motiveringen från när Marcus Hedin vann:

“Marcus Hedin har startat sitt företag Starcycle AB med driv och stor målmedvetenhet. På ett år har företaget vuxit från enskild firma till aktiebolag, med en stadigt växande omsättning. Under samma period har Starcycle gått från en anställd till åtta och från en lastbil till tre. Med strategisk, innovativ och bred marknadsföring har Starcycle lyckats nå fram med sin affärsidé kring recycling och snabbt skapat en bred och återkommande kundbas, med både företag och privata kunder. Marcus själv säger – ”Min glöd för att driva mitt eget företag är enorm! Jag har drömt om att få äga och driva egna företag sen barnsben.” Nöjda kunder berömmer Starcycle för företagets service, proffsighet, effektivitet och trevliga bemötande. Med hjärta och energi gör Marcus sin dröm till verklighet!”

https://www.sollentuna.se/sv/naringsliv–jobb/Naringslivet-i-Sollentuna/arets-nyforetagare-2017/arets-nyforetagare-2015/

Länk till Facebookinlägget