Magasinering

En trygg och säker magasinering kan inte annat än kännas bra i magen

Vid tömning av dödsbo eller bohag, vid flytt eller annan händelse kan magasinering vara just det du behöver. Som i ett led av övriga tjänster vi erbjuder kan du även låta oss magasinera dina saker. Visst känns det bra i magen att ha en leverantör endast ett samtal bort?

Magasinera efter dina behov

Vi kan erbjuda magasinering för just dina behov. Hur länge du behöver magasinering eller hur mycket du har att magasinera spelar ingen roll. Vi skräddarsyr en lösning helt efter hur dina behov ser ut.

Trygg och säker förvaring

I våra säkra och rena förvaringscontainrar förvarar vi sakerna på ett tryggt och säkert sätt. Varje container har inbyggd ventilation så dina saker ska må bra som möjligt under tiden de förvaras.

Inget förrådshotell

Vi är inget förrådshotell utan tanken är att vi förvarar dina saker så länge som du önskar för att sedan köra ut dem till dig efter önskemål. Självklart kan du alltid komma åt dina saker efter men önskar du få full tillång till dina saker närsomhelst rekommenderar vi att du förvarar din saker i ett förrådshotell.

Vad kostar det?

För att få pris för vad det kostar att magasinera dina saker kontaktar du oss genom att ringa eller fylla i en offertförfrågan. När vi fått informationen får du en offert från oss.

Det finstilta

Betalning sker i förskott för hur länge du önskar magasinera dina saker. Är det löpande så debiteras du i förskott en månad i taget. Uppsägningstiden är en månad.

magasinering
Låt oss kontakta dig