Jobba hos oss

Nedan finner du aktuella jobb hos oss. Finns inga aktuella tjänster tar vi mer än gärna emot spontanansökningar då vi i takt med att företaget växer är på ständig jakt efter nya duktiga medarbetare. Kanske är just du den vi söker?

Order- och logistikansvarig – Starcycle AB, Kista

Starcycle AB startade 2013 med en idé inom återvinning och återanvändning med miljö i fokus. Med starkt driv och envishet har företaget vuxit och etablerat sig på marknaden. Starcycle AB är idag en helhetsleverantör inom flytt, bortforsling, städ, transport och montage.

Till Starcycles kontor i Kista söker vi nu en Order- och logistikansvarig!

För att lyckas hos Starcycle AB kombinerar du din lyhördhet och noggrannhet med stort driv och en god social förmåga. Du är stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo, ha många bollar i luften och har ett utpräglat mål- och resultatfokus. Du motiveras av att förstå affären för att kunna bistå med bästa möjliga service internt som externt. Du är en glad och ödmjuk person och har lätt för att anpassa dig till kunder, kollegor och rådande situationer.

Du arbetar fokuserat på att inkommande order hanteras optimalt och har ett vidare ansvar för att processen håller hög kvalitet och leverans. Du är en stor del i företagets kundupplevelse.

Tjänsten kräver god planeringsförmåga, förståelse för logistiska flöden samt struktur och ordning. Du har daglig kundkontakt och är därför duktig på att uttrycka dig och företagets intressen i såväl talad som dokumenterad form. Du har stor datavana och lär dig snabbt nya system. Har du tidigare arbetat i Fortnox är det meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Arbetsuppgifter:

  • Inkommande order och administration av dessa
  • Samtal och ärenden som inkommer via telefon och mejl
  • Kunduppdatering gällande order- och leveransstatus
  • Offert, order och fakturering
  • Planering och logistik gällande företagets uppdrag
  • Inköp till kontoret

Om Starcycle AB:

Starcycle AB erbjuder en fartfylld, varierande och trevlig arbetsplats i en organisation med stort driv. Här ges du möjligheten att arbeta med stort eget ansvar i ett engagerat gäng som värdesätter kreativitet och nytänkande. Företaget har sitt kontor i Kista med närhet till tunnelbana, parkering och Kista Centrum.  Som anställd på Starcycle AB får du mobil, bärbar dator, friskvårdsbidrag samt tjänstepension. För rätt person erbjuds goda anställningsvillkor och stor möjlighet till utveckling i företaget!

Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut – skicka din ansökan redan idag. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

……….

Städledare/Lokalvårdare

Arbetsuppgifter

Som städledare/lokalvårdare utför du alla typer av städuppdrag, från hem-, flytt- och kontorsstädning till dödsbo-, trapp- och entréstädning. Utöver att städa ska du även fungera som städledare. Du ska räkna på jobb, kvalitetssäkra städningarna och personal. I takt med att vi växer ska du utbilda nya lokalvårdare samt utveckla rutiner och arbetssätt.

Profil

Som person ska du ha ett brinnande intresse för service och städning. Du ska trivas att arbeta självständigt, vara noggrann och effektiv. Du ska ha stor kunskap inom städning och städmaterial.

Våra kunder förväntar sig hög kvalitet på städningarna samt att ha en personlig och nära dialog med dig som städare och oss som företag, varför det är otroligt viktigt att vara lyhörd mot kundens önskemål och alltid leverera det lilla extra.

Varför ska du välja oss?

Du får egen bil och all utrusning du behöver för att utföra städningarna. Du kommer också vara delaktig i val av städutrustning och material. Genom en anställning hos oss på Starcycle blir du del i ett härligt team med högt i tak och stark teamkänsla. Din roll kommer vara flexibel och du kommer att arbeta självständigt.

Övrig information

Krav är att du ska ha B-körkort, ha minst 2 års erfarenhet av städning samt goda kunskaper i det svenska språket. Meriterande är om du kan kommunicera på engelska samt har tidigare erfarenhet av att arbeta som städledare.

Tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse. All vår personal är försäkrade via Fora och självklart jobbar all vår personal under bra villkor.

Intresserad?

Är du intresserad så skicka in ditt CV och personligt brev till jobb@starcycle.se. Vid frågor om tjänsten kontakta VD Marcus Hedin via mail marcus@starcycle.se eller via telefon 08-400 253 71.

……………

Chaufförer

Arbetsuppgifter

Vi söker en eller flera chaufförer till körning av lastbil, hämtning och lämning av diverse bråte till återvinningscentralen, tömning av dödsbon och bohag samt transporter och budkörningar.

Profil

Vi söker dig som är engagerad, serviceinriktad, har hög arbetsmoral och är fysiskt stark då arbetet kräver en del tunga lyft. Framförallt en person som är social och har bra kundbemötande. För rätt person finns möjlighet att avancera i och med att företaget växer. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har vana av att köra lätt lastbil eller stor skåpbil. Jobbar du hos oss blir du del av ett sammansvetsat och härligt gäng som har högt i tak och positiv attityd.

Övrig information

Anställningsform är timanställning och tillträde är enligt överenskommelse.

Intresserad?

Är du intresserad så skicka in ditt CV och personligt brev till marcus@starcycle.se. Vid frågor om tjänsten kontakta VD Marcus Hedin på telefon 08-400 253 71.

Låt oss kontakta dig