Kontorsstäd

När ni bara behöver lägga en leverantör på minnet för kontorsstäd Stockholm

Vi håller hög servicenivå och är städfirman kunder gärna pratar gott om. Kontorsstäd Stockholm innefattar kontorsstäd, flyttstäd och städning för entré och trappor.

Vi har hög kundnöjdhet och gott rykte

Vi tycker det är självklart att era medarbetare och kunder ska befinna sig i rena och trivsamma lokaler, vilket är viktigt ut både miljö- och hälsosynpunkt. Vi är städfirman med hög kundnöjdhet och gott rykte. Ni kan lita på att vårt proffsiga städteam håller era kontorslokaler i toppskick.

Vi är mer än bara kontorsstäd

Vi är stolta att kunna erbjuda mer än bara kontorsstädning av era lokaler. Vi är en helhetsleverantör som gärna bistår med våra övriga tjänster i kombination med städning. Om ni exempelvis flyttat ut från era lokaler kan vi ordna med nedmontering av kontorsinredning samt slutstädning.  Anlitar ni oss ser vi till att det inte är några problem att lämna över nycklarna till de nya hyresgästerna.

Boka kontorstädning redan idag!

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Offertförfrågan

Våra olika städningar

  • Kontorsstädning
  • Flyttstädning
  • Entré- och trappstädning

Hur går allt till?

Vi kommer till ert kontor för en genomgång av era önskemål och hur ni vill lägga upp städningen samt vad för typ av städning ni önskar. Kort efter mötet skickar vi en offert där vi skräddarsytt en bra lösning för just er. Väljer ni oss som er städleverantör skriver vi ett avtal och påbörjar städningen på avtalad dag och tid.

Låt oss kontakta dig