Kontorsflytt

När kontorsflytt i Stockholm ska kännas enkel

Anlita oss vid kontorsflytt Stockholm. Vi är er helhetsleverantör som ordnar med allt från lån av flyttkartonger, nedmontering av kontorsinredning, packning, flytt och transport samt städning. Anlita oss även för montering av inredning i era nya lokaler.

Påfrestande flytt kräver pålitlig leverantör

Att flytta ett kontor är påfrestande för all personal och det blir oftast en eller flera personer som måste agera projektledare. Låt dessa personer fortsätta arbeta med det dem är bra på överlåt resten till oss. Välj själva om ni bokar in oss för enstaka tjänster eller om vi ska ordna allt praktiskt kring er kontorsflytt. Visst vore det skönt att endast vara i kontakt med ett företag som ordnar allt.

Hur går det till?

Vi träffas för ett möte där ni framför era önskemål och tankar kring uppdraget. Ni beskriver vilka delar ni önskar få hjälp med, enstaka tjänster eller alla delar. Efter mötet skräddarsyr vi en lösning som passar just er och en offert skickas ut. Väljer ni oss som er leverantör skickas en order så ni kan känna er trygga med vad vi kommit överens om. På avtalad dag och tid utför vi uppdraget. Vi har under hela uppdraget tät kontakt så ni vet att allting går enligt överenskommelse.

Vi gör miljön en tjänst

Vi försöker som en del av vårt miljötänk att återanvända så mycket som möjligt så att så lite ska hamna på tippen. Att skänka bort möbler och annat i fint skick gör vi genom våra välgörenhetskanaler där det ni inte vill flytta mer till de nya lokalerna kan glädja någon annan. På så sätt gör vi både er och miljön en tjänst.

Boka kontorsflytt redan idag!

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Offertförfrågan

Vi är ansvarsförsäkrade genom Trygg Hansa

Låt oss sköta allt:

  • Packning
  • Lån av flyttkartonger
  • Flytt
  • Montering
  • Städning
  • Magasinering
Låt oss kontakta dig