08-121 529 99
Våra telefontider Vardagar 08.00 - 18.00 samt helgdagar - 10.00-14.00

Bortforsling i Stockholm

Spara tid och energi genom att låta oss komma och hämta det du vill bli av med, vi ser till att allt forslas iväg till återvinning. Den perfekta lösningen för dig som inte har tid eller möjlighet till bortforsling av grovsopor och annat skräp.

Anlita oss för bortforsling så kommer vi och hämtar dina gamla möbler, tvättmaskin, piano, byggavfall eller ditt trädgårdsavfall. Vi dyker upp på avtalad tid och tar med oss det du vill bli av med. Det är precis så enkelt som det låter. Allt du behöver göra är att se till att grovsopor och bråte är grovsorterade, samt att sopsäckar är sorterade.

Hur ska man sortera?
Följ nedanstående länk så kan ni söka på alla möjliga material och saker och hur man ska sortera. Vilka saker som kan sorteras tillsammans.

Kontakta oss
Gör som så många andra av våra nöjda kunder och anlita oss för bortforsling och återvinning av skräp och grovsopor. Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster, för att få en prisoffert eller referenser. 

knapp_ljus_kontakta_oss
Priser
Vi beräknar priset utefter hur stor plats dina saker tar på lastbilsflaket, vi räknar i kubikmeter (förkortat m3 eller kbm). 1 kubikmeter kan t ex vara en hög som är 1m bred, 1m lång och 1m hög (1 x 1 x 1= 1).

På möbler har vi fasta priser för att göra det så enkelt som möjligt, se prislistan nedan för mer information. Är du osäker på vilken storlek din möbel hör till så tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig. Även vitvaror och sopsäckar har fasta priser.
På möbel nummer ett är det ”ordinarie pris” som gäller, se vänster kolumn i prislistan. På möbel nummer två och framåt är det höger kolumn som du ska titta på. I princip HALVA PRISET på möbel eller vitvara nummer två! Din största möbel räknas som nummer ett.

Prislista knapp

Detta tycker våra kunder
”Vi var väldigt nöjda med tjänsten. Smidigt och enkelt från beställning till utförandet. Gott bemötande och i tid” Mona Nordqvist – Täby

”Jag var väldigt nöjd med upphämtningen av bråte och att det gick bra att ändra mängden på plats” Emma Lantell – Kungsholmen

Dela upp betalningen

Vi är med och bidrar! Love4Life1

Pengarna går till hiv/aids-drabbade barn i Uganda

Lauritz.com auktion Tryck här  för mer information

trygg_hansa