Dödsbo- och bohagstömning

Tömma dödsbo och bohag – vi tar hand om helheten

Ett dödsbo eller en nära anhörigs flytt till äldreboende är ofta påfrestande för de inblandade. Många beslut ska fattas på kort tid och du som anhörig tvingas agera projektledare. Gör det enkelt för dig och låt oss, ett personligt och tryggt företag med hög kundnöjdhet, hjälpa dig med allt praktiskt. Vi är helhetsleverantören som tar hand om allt kring bohagstömningen.

Låt oss vara med hela vägen – Helhet ger trygghet

Vi hjälper till med allt:

 • Värdering
 • Tömning och bortforsling
 • Magasinering
 • Transport
 • Städning

Du bestämmer själv om du anlitar oss för hjälp med enstaka tjänster eller om vi ska vara med dig hela vägen och ordna med allt. Fördelen med att välja oss är att du som anhörig får hjälp med allt och endast behöver ha ett företag att ringa genom hela kedjan.

 • Snabb återkoppling
 • Personligt kontakt genom hela uppdraget
 • Tydlig offert
 • Pålitligt företag med stor erfarenhet av tömningar

Vi brinner för människa och miljö

Utöver fokus på att göra dig som kund nöjd är miljön ett av våra stora fokus. Vi försöker att i den största mån vi kan återanvända sakerna som vi forslar bort så att så lite som möjligt ska hamna på tippen. Vi brinner för att göra miljön och människor glada genom att skänka sakerna till bättre behövande eller se till att det återanvänds på annat sätt.

Dödsbo i Stockholm, Uppsala, Enköping och Västerås

Vi är belägna i Sollentuna, norr om Stockholm och är, förutom i hela Stockholms län, även verksamma att tömma dödsbo i Uppsala, tömma dödsbo i Enköping och tömma dödsbo i Västerås. Behöver du hjälp med dödsbo i Stockholm eller någon av våra andra städer vi verkar i så tveka inte att ringa oss redan idag!

Vi har ett nära samarbete med Stockholms Auktionsverk

dodsbo-starcycle

Boka tömning redan idag!

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Offertförfrågan

 1. Kostnadsfritt personligt möte

  Vi träffas på adressen för ett kostnadsfritt personligt möte och värdering av bohaget. Vi samarbetar med Stockholms Auktionsverk och kan erbjuda värdering av bohaget.

 2. Offert och order

  Kort efter vårt möte skickas en offert till er. Väljer ni oss som er leverantör skickas en order ut. Ni kan på så sätt känna er trygga med vad vi kommit överens om.

 3. Uppdraget utförs

  På avtalad dag och tid kommer vi till bohaget och tömmer och transporterar bort det vi kommit överens om.

 4. Transport och magasinering

  Ni kan få hjälp med att transportera saker från bohaget till en annan plats och/eller låta oss magasinera det ni vill spara eller inte orkar gå igenom just nu.

 5. Städning

  Som en sista del i vår helhetslösning kan vår duktiga städpersonal utföra städningen när bohaget är tömt.

Klicka här för att öppna sorteringsguiden i ett utskriftsvänligt format.

Klicka här för att få mer information om miljöfarligt avfall.