Bortforsling

Bortforsling av möbler och grovsopor i Stockholm, Uppsala, Enköping och Västerås

Starcycle forslar bort allt det du inte längre vill ha såsom möbler, piano, grovsopor och diverse bråte åt dig. Vi är verksamma i hela Stockholm, Uppsala, Enköping och Västerås. Vi återanvänder sakerna genom att skänka det du inte längre vill ha eller återvinner det som inte går att skänka. Vi fixar grovjobbet så du kan lägga din dyrbara tid och energi på annat.

Snabb bortforsling av erfaren personal

Vår trevliga personal har mångårig erfarenhet inom branschen och arbetar mycket professionellt. Vi dyker upp på avtalad tid och tar med allt du önskar bli av med. Vi kan hämta allt från gamla möbler, grovsopor, trasiga tvättmaskiner, vitvaror, piano, byggavfall eller trädgårdsavfall etc. Det är precis så smidig och enkelt att anlita oss för bortforsling av ditt grovavfall.

Bortforsling utanför Stockholm

Våra främsta kunder finns i Stockholms län med omnejd men vi kan även vara behjälpliga med bortforsling i Uppsala, bortforsling i Enköping och bortforsling i Västerås. Kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig med bortforsling i norrort.

Vi skänker för miljö och människa

Eftersom att vi vill att så lite som möjligt ska hamna på tippen är en stor del i vårt miljöarbete att skänka så mycket vi kan av det vi hämtar. Den gamla soffan eller byrån kan glädja någon annan. Det som inte kan skänkas bort och glädja någon annan åker vi med till återvinningen där vi sorterar upp materialet på ett miljömässigt korrekt sätt.

Boka bortforsling redan idag!

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Offertförfrågan

Viktigt att du grovsorterar innan

Du som kund behöver se till att grovsopor och bråte är grovsorterade samt att sopsäckar är sorterade. Utöver det kan du bara luta dig tillbaka och låta oss göra grovjobbet.

Vad kostar det?

Vi beräknar priset utefter hur stor plats dina saker tar i vår lastbil. Vi räknar i kubikmeter (förkortat m3 eller kbm). För att få veta exakt pris för det du önskar bli av med är det lättast att du fyller i vår offertförfrågan. Du kan alltid ringa till våra trevliga medarbetare för att få hjälp och mer information.

Hitta rätt i sorteringsdjungeln

Det kan vara en utmaning att sortera rätt. För att underlätta för dig har vi gjort en överskådlig sorteringsguide där du som kund kan hitta rätt i sorteringsdjungeln.

Klicka här för att få mer information om miljöfarligt avfall.

Klicka här för att öppna Sorteringsguiden i ett utskriftsvänligt format.